Visita a la biblioteca

Aquests dies els alumnes d'infantil hem visitat la biblioteca de la nostra escola. Hem conegut les normes d'una biblioteca, hem mirat molt de llibres i ens han contat el conte del "Peix irisat". Qué bé ho hem passat!!

...llegir més.
Divendres, 24 de Octubre del 2014
La Salle Palma també a Facebook, Twitter i Google+
Dimecres, 22 de Octubre del 2014
Alumnos ESO y Bachillerato: TALLER DE INTELIGENCIA EMOCIONAL Y SOCIAL. Extraescolar.

ELIGE BIEN   IDENTIFICA TUS TALENTOS   DI NO   NEGOCIA   GESTIONA TU TIEMPO   ATRÉVETE   POTENCIA LA CONFIANZA EN TI MISMO   CONSIGUE TUS SUEÑOS

¿CÓMO?

 

...llegir més.
Dimecres, 15 de Octubre del 2014
Trobada dels alumnes de Cinquè de Primària dels centres La Salle de Mallorca al Puig de Santa Magdalena d'Inca.

Aquest passat divendres dia 17 d'Octubre els nostres alumnes i tutors de cinquè del nostre centre, acompanyats de Na Carme Malberti, el Germà Sebastià Duran i el Responsable de la Pastoral, participaren de la segona trobada-Convivència anual en la que participen tots els alumnes dels centres La Salle de Mallorca (Manacor, Inca, Pont D´Inca i Palma).

...llegir més.
Dijous, 23 de Octubre del 2014
Talleres AMIPA 2014-2015

Apreciados asociados, un año más la AMIPA organiza talleres dirigidos a vuestros hijos para que realicen actividades extraescolares de 13'45 a 14'45h, en las instalaciones que nos cede el centro escolar.

...llegir més.
Dimarts, 21 de Octubre del 2014
Trobada -Convivència intercol-legial dels alumnes de cinquè del nostre centre al Puig de Santa Magdalena de Inca .

 

Aquest proper divendres dia 17 d´octubre tots els alumnes i tutors  de cinquè del nostre centre participaran en  una Trobada intercol-legial al Puig de Santa Magdalena a Inca, aquesta jornada servirà per poder compartir amb els altres alumnes dels centres La Salle de Mallorca una experiència molt positiva per poder conèixer a altres companys dels altres centres ( Manacor,Inca i Pont d´inca ) .

tota la jornada esta preparada per dinamitzar  totes i cada una de les activitas que es desenvoluparan durant la jornada.Esperam que sigui un dia inolvidable.

Projecte Pastoral La Salle Palma.

Dimecres, 15 de Octubre del 2014
La Salle Palma participa en les jornades de formació per a professors d'arreu d'Europa

Ahir varen visitar les aules del nostre col·legi un grup de professors de diversos països d'Europa (grecs, noruegs, italians, belgues, lituans, etc.) per observar com ho feim a les aules on s'imparteix una assignatura no lingüística amb anglès. Varen visitar aules amb alumnes de 2n i 3r d'ESO i de 5è de primària.
Gràcies per la vostra participació!

...llegir més.
Dijous, 23 de Octubre del 2014
Celebram "Les Verges"

Avui a les nostres aules d'infantil, hem celebrat "Le Verges": ens hem vestit, maquillat, cantat i hem berenat bunyols!!

 

Mirau que bé que ho hem passat!!

...llegir més.
Dilluns, 20 de Octubre del 2014
Reunió informativa: Campament d'anglès a Binicanella i viatge d'estudis a Anglaterra

Es convoca una reunió el dijous dia 23 d'octubre a les 17'10h per informar a les famílies interessades sobre aquestes dues activitats que tendran lloc durant els mesos de març i abril de 2015.

...llegir més.
Dimecres, 15 de Octubre del 2014
La Salle · Palma de Mallorca · Camí Son Rapinya, 29 · 07013 • Balears · Telèfon: 971 606397 · Fax: 971 606381