San Joan Baptista de La Salle - el nostre padrí

Som La Salle perquè seguim l'estil i la manera de fer escola que ens va inspirà Joan Baptista de La Salle. Ell ha posat una música i ha iniciat una manera de ballar en la vida que nosaltres continuam.
Un grup d'alumnes i professors hem posat dansa, lletra i música per créixer i ser millor persona...

Fotos i vídeo.

...llegir més.
Dimarts, 28 de Abril del 2015
Festa gran a La Salle

Avui, a la nostra Escola, hem celebrat el dia del nostre fundador: St. Joan Baptista De La Salle.  Els alumnes d' infantil i primària hem participat a jocs organitzats per nivells, hem berenat de "palomitas" que ens han preparat els professors i el nostre director Toni Martorell. Hem fet zumba al pati de primària realitzant diverses coreografies, coordinant moviments amb la música. Per acabar hem anat a Trui teatre a veure algunes actuacions d'alumnes i professors.

Hem passat un dia molt especial!!

...llegir més.
Dilluns, 27 de Abril del 2015
Celebració del dia del llibre dels alumnes de Gaspar Hauser

Els alumnes de Gaspar Hauser de secundària, celebren el dia del llibre fent punts de llibres i roses per regalar a les seves famílies i als professors.

...llegir més.
Divendres, 24 de Abril del 2015
3ª Sessió de Formació HARA per famílies

Tercera sessió HARA per Famílies.

Inscripcions aquí

...llegir més.
Dimarts, 28 de Abril del 2015
Participació en l'Olimpiada d'Història de l'Art

Un grup d'alumnes de segon de Batchillerat han participat a la Desena Olimpiada d'Història de l'Art a la UIB, acompanyades per el seu professor Saul Herrero.

...llegir més.
Dilluns, 27 de Abril del 2015
Formació Famílies:

Amb l'objectiu d'oferir una visió general de les opcions formatives postobligatòries per als nostres alumnes, la orientadora Yolanda Álvarez oferirà una xerrada dirigida a mares i pares d'alumnes de 3r i 4t d'ESO. Dimarts 28 d'abril a la Sala d'Audiovisuals del centre, de 15'15 a 16'45h.

...llegir més.
Dijous, 23 de Abril del 2015
Cicles Formatius fa un taller de valors pels alumnes de 6è de Primària
Els alumnes de TAPSD1, acompanyats de la seva professora Carme Cardell, han fet un taller sobre els valors amb la classe de 6èC de primària.
...llegir més.
Dimarts, 28 de Abril del 2015
Sortim de les aules: Gimcana de longituds a Primària

Els alumnes de tercer de primària hem realitzat una gimcana, per grups cooperatius, treballant així el tema de longituds a matemàtiques. Hem sortit de les aules i mesurat diferents objectes i espais situats a l'exterior de les classes. L' experiència ha estat molt positiva: ens hem organitzat per optimitzar el temps, hem arribat a acords, hem pres decisions...Ara sabem realment quines mesures tenen les coses que ens envolten, perquè ho hem experimentat.

Aquesta forma de treballar ens ha agradat molt!!

...llegir més.
Dissabte, 25 de Abril del 2015
Activitats del Dia del Llibre dels alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària a la Biblioteca

Avui han finalitzat, amb motiu del Dia del Llibre, les activitats que la Biblioteca del centre ha realitzat durant tota la setmana amb els alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària.

...llegir més.
Dijous, 23 de Abril del 2015
La Salle · Palma de Mallorca · Camí Son Rapinya, 29 · 07013 • Balears · Telèfon: 971 606397 · Fax: 971 606381