La Salle aposta per l'art

Dia 3 de març, a la nostra escola de Palma, hem inaugurat l’exposició itinerant “La Salle aposta per l’art”. Una mostra que es podrà veure després al Pont d’Inca, Inca i Manacor.

 

El contingut d’aquesta exposició està format per un recull de dibuixos i d’obres plàstiques realitzades pels nostres alumnes, i intentam que sigui un reflex del treball creatiu i de l’impuls decidit que, des de les nostres aules i tallers, hem volgut donar sempre a totes les formes d’expressió artística per tal de fer-les convergir en el procés educatiu integral i harmònic dels nostres nins i nines.

 

L’exposició, que ens permetrà gaudir d’obres d’un nivell plàstic excepcional, romandrà oberta al públic de Palma fins al proper 13 de març. Animam tothom a visitar-la.

Per veure algunes obres...

 

...llegir més.
Dijous, 05 de Març del 2015
Ciclos Formativos acompaña a los amigos de ASPACE a la Fira del RAM

Los alumnos de segundo de Técnico en Atención a Personas en Situación de Dependencia complementan su formación colaborando con actividades de ocio con otras asociaciones de colectivos específicos. En este caso acompañamos a nuestros amigos de ASPACE a la FIRA DEL RAM 2015.

...llegir més.
Dimecres, 04 de Març del 2015
Talleres para los más pequeños del cole: Infantil y Primaria

Los alumnos de Infantil y Primaria han ido recibiendo la visita de los alumnos de 2º de TFP (Técnico en Farmacia y Parafarmacia). Durante esta visita han ido planteando una serie de talleres y exposiciones relacionados con la asignatura Promoción de la Salud que imparte Pedro Conde.

...llegir més.
Dijous, 26 de Febrer del 2015
Para nuevas matriculaciones de INFANTIL
Dijous, 05 de Març del 2015
Menú menjador escolar - Març 2015

Ja el tenim aquí.

Aquest mes incorporam una suggerencia de sopar.

...llegir més.
Dimarts, 03 de Març del 2015
Visita de la catedral - 4t A-C-F-G

Dimarts 24 vam fer la visita a la catedral, organitzada per l'àrea de religió. Així hem segut els 5 cursos de 4t d'ESO que hem passat a conèixer més de prop l'art i la sensibilitat religiosa que comunica La Seu.

Aquí teniu alguna fotografies del grup.

...llegir més.
Dimecres, 25 de Febrer del 2015
Agradecimientos y reconocimientos para los alumnos de Ciclos Formativos

Llegan diferentes agradecimientos y reconocimientos para la labor y dedicación de nuestros alumnos de Ciclos Formativos.

...llegir més.
Dimecres, 04 de Març del 2015
Ciclos Formativos organiza un taller de Manualidades con los compañeros de Gaspar Hauser

Los alumnos de David Ferrer organizan y gestionan un taller de manualidades con nuestros amigos de Gaspar Hauser. El taller se relaciona con el módulo profesional de Destrezas Sociales del ciclo formativo Técnico en Atención a Personas en Situación de Dependencia (TAPSD).

...llegir més.
Dijous, 26 de Febrer del 2015
Guía de redes sociales para familias
Aquí os dejamos un enlace del Instituto Nacional de Tecnologías, dependiente del Ministerio de Eduación, en el que encontraréis una completa Guía de redes sociales para familias, que se puede consultar online y descargar.
 
Creemos que es muy útil ya que responde de una manera práctica a preguntas y situaciones en las que nos podemos encontrar. Es una guía de consulta.
 
Aquí el enlace:
 
...llegir més.
Dimecres, 25 de Febrer del 2015
La Salle · Palma de Mallorca · Camí Son Rapinya, 29 · 07013 • Balears · Telèfon: 971 606397 · Fax: 971 606381